Ива Цветанова сред финалистките в „Шоуто на Слави“

 

Конкурсът “Избор на сценична партньорка на г-н Андреев”, радва зрителите на предаването „Шоуто на Слави“ от известно време и вече успяхме да се насладим на певческите умения на много от младите дами, които участват в него.
Ние, учениците от СОУ „Иван Вазов“, сме горди да се похвалим, че наша съученичка също реши да се яви в известното предаване. На 27.12.2013 вечерта на малкия екран се появи Ива Цветанова от 4б клас. Момичето изпълни две изключително популярни парчета, превърнали се в класика в музиката. Четвъртокласничката изпя хита на Тина Търнър „The best“. Таланта си Ива затвърди и с изпълнението си на една обичана българска песен – „Обещай ми любов“ на Силвия Кацарова.

Журито беше възхитено от певческите й способности.
За нас е гордост да споделим, че с невероятното си представяне нашето момиче пребори многобройната конкуренция- повече от 700 дами се включиха в борбата за сценична партньорка на г-н Андреев, и си спечели място сред седемте финалистки на конкурса. Четвъртокласничка наистина заслужи всичките аплодисменти, които получи. Класната й ръководителка, г-жа Стойчева, сподели, че ученичката й настина е много талантлива.
Успях да се срещна с Ива веднага след връщането й от поредното участие. Усмихнатата четвъртокласничка с готовност ми разказа за своите преживявания. Ива сподели, че взима уроци по пеене вече година и половина. Решението да участва в конкурса тя взела заедно с родителите си, които я насърчили. Нашето момиче сподели, че се е подготвяла много внимателно за изпълнението си. За хита на Тина Търнър дори е получила малко помощ. С българската песен, която изпя, Ива се похвали, че се е справила съвсем сама.
Изпълнението й беше наистина безупречно и всички се гордеем с нашата малка певица. Как обаче се чувства тя? Ива сподели, че е страшно развълнувана от всичко, което й се случва. Момичето призна, че е било доста притеснено по време на изпълнението си . „Там има голяма публика. Не се вижда, но наистина има много хора.“, сподели младата дама. Тя обаче е доволна от представянето си, а на въпроса дали мисли, че има необходимите качества, за да пребори останалите финалистки, след кратко замисляне, отговори утвърдително „Смятам, че мога да спечеля!“.
Ива също така с гордост призна, че вече познава екипа на известното вечерно шоу. Нашата четвъртокласничка сподели, че атмосферата е наистина приятна и предразполагаща, а за нея е истинско удоволствие, че е имала възможност да пее под съпровода на „Ку-ку бенд“. Освен с телевизионните звезди Ива се е запознала и с други момичета на нейната възраст и е създала много контакти.
Десетгодишната певица ни разказа и за поставената й задача. Слави Трифонов е възложил на седемте финалистки да си изберат две песни- една българска и една чуждоезична. „Другата седмица ще се види кой е най-добър“ , сподели младата дама. Тя обясни, че на 13, 14 и 15 януари ще бъдат излъчени изпълненията на финалната седморка и ще стане ясно кой е победител. Ива също така направи едно ексклузивно разкритие- тя смята да представи песни на Jessie J и Нели Рангелова. Кои парчета ще изпее обаче тя запази в тайна.
Когато попитахме четвъртокласничката дали има нещо, което да иска най-много, тя отвърна: „Ще помоля просто всички да ми пожелаят успех!“. Ние, разбира се, и без да ни моли, пак щяхме да й стискаме палци. Вярваме, че Ива ще победи конкуренцията, но все пак й пожелаваме успех и чакаме с нетърпение да видим с кои песни ще ни заплени този път!

Силвия Тачева – 10и клас

slavishow 2
Ива Цветанова, 4б клас

 

Back to top button