Искаме да сме облечени като юпита и като колежани

Както всички знаете, след като заговорихме за ученическо облекло и за това, какъв да е видът ни в училище,

бе редно да ви попитаме как точно си представяте ученическата униформа. В пощенската кутия и чрез преподавателите по изобразително изкуство до посочената дата получихме 78 предложения. Благодарим на всички! Не знаем дали интересът към дизайна на това облекло означава, че приемате идеята да има ученическа униформа, или просто ви се рисува. Не можем да покажем всички, а сме подбрали с помощта на специалистите преподаватели най-сполучливите.
И все пак се изкушаваме да коментираме това, което прави впечатление в моделите ви. Сякаш времето на барбитата в училище отминава – в предложенията ви няма къси поли, а само до коленете, няма нищо разголено, а строги пуловери с ръкави или без и стилни ризи. Много интересни комбинаци има в цветовите решения на полите, но преобладават свежи и весели, забелязва се и предпочитание към каретата. Много искате да има всякакви дамски аксесоари – шалчета, спортни шапки, връзчици. А младежите си ги представяте като юпита – карирани пуловери, стилни панталони, ризи и вратовръзки, като изискани джентълмени. Емблемата на училището я има върху всички предложения – някои искат да я избродират, други – да я щамповат.
Решихме, че ще е най-справедливо да продължим конкурса с участието на всички читатели на вестника. Даваме ви думата да класирате най-добрите от получените предложения. Комисия в състав Росица Симова, Клаудия Черакчиева, М. Коларска, П. Дилова, М. Александрова, В. Якимова от 8л клас прегледаха проектите и избраха най-добрите (на стр. 10). Скиците са номерирани. Може да класирате облеклата, като посочите фаворита си за първо място, по електронната поща: el_vestnik@abv.bg или в пощенската кутия на първия етаж. До 15 април ще приемаме вашите мнения. Имената на победителите и на всички участници в конкурса ще публикуваме в следващия брой.
Благодарим ви!

В@з Буки Веди

Номинация 2
Номинация 3
Номинация 4
Номинация 5
Back to top button