Импровизирано ревю на спортни екипи за начален курс

Малките ученици на СОУ „Иван Вазов“ присъстваха на представянето на спортни екипи, специално изработени за тях от български производител. Дрехите са в приятен зелен цвят и са много удобни и функционални. Всеки може да избере анцуг и да го съчетае със спортна тениска или памучна ежедневна блузка, на които се вижда името на училището. За всички, които се интересуват, моделите са изложени във фоайето на училището и могат да бъдат разгледани.

Акцентът е да се подчертае принадлежността към учебното заведение и това, че човекът все още е ученик и училището е престижно. Това е и помощ за родителите, които всяка учебна година се грижат да изберат и подсигурят екипи за часовете по физическо възпитание и спорт. Разбира се, тук не става въпрос за задължителните униформи, както се прави в някои училища. Това по-скоро е една добра възможност, от която всеки може да се възползва.

Униформата е облекло, което трябва да ни дава самочувствие, престиж и чувство за принадлежност. Затова по-големите ученици изготвиха скици и много предложения за ежедневното си облекло. Сами участваха в избора на модели и вече са готови с всички детайли на дрехите, с които искат да идват на училище. Вече можем с удовлетворение да кажем, че учениците от СОУ „Иван Вазов“ могат да избират своите ежедневни дрехи и спортните екипи, с които да посещават училище и да заявяват своята принадлежност към едно престижно учебно заведение.

review2 review3 review4 review5
Back to top button