Гордеем се, че носим училищното облекло!

Прави ли ви впечатление, че все по-често из коридорите на училището се срещат групички от малчугани и малко по-големи ученици в цветовете и емблемата на СОУ „Иван Вазов“. Това е така, защото тази седмица пристигнаха и новите екипи с логото и името на училището. Дрехите са комфортни, дизайнът е семпъл, но симпатичен, а материята е качествена. Изглежда на децата им допадат, защото те с гордост дефилират из училището в новите си придобивки.
Специално за сайта направихме няколко снимки по коридорите и няколко доброволци нямаха търпение да застанат пред обектива ни и да се покажат с новите униформи. Ученици от 4 клас с явно удоволствие поеха ролята на модели и започнаха да позират. Е, не са ли сладури!

Засега малките вазовци изглеждат по-развълнувани и по-позитивно настроени към идеята за училищното облекло, но се надяваме, че много скоро и учениците от гимназиален етап ще променят мнението си и също ще се присъединят към „Вазовската тълпа“.
За всички, които се интересуват, моделите на ежедневното и спортното облекло са изложени във фоайето на училището и могат да бъдат разгледани. Гордост е за нас да кажем, че учениците от СОУ „Иван Вазов“ могат да избират своите ежедневни дрехи и спортните екипи, с които да посещават училище и да заявяват своята принадлежност към едно престижно учебно заведение!

Силвия Тачева, 10и клас

oblekla2
Back to top button