Екскурзия на Vд и Vж клас 02-03.06.2014г.

Екскурзия на Vд и Vж клас 02-03.06.2014г.

Плевен – Рилски манастир – Дупница – Сапарева баня – Боровец – Самоков – Врана – Плевен

2014.06.02-03 Екскурзия 5д и 5ж клас

Back to top button