Екипът на училищния вестник ви желае весела Коледа!

Празничният 50 брой на „В@з Буки Веди” е посветен на наближаващите празници.

Отбелязваме 11-ия рожден ден на вестника в компанията на изявени наши журналисти и директора на училището – Димитър Митев, който даде интервю по повод юбилейния брой.

Предлагаме ви забавления и любопитни теми, над които да поразмишлявате. В какво се изразява магията на Рождество,  устояха ли традициите на времето и нравите, какво да очакваме от вторите коледни празници, белязани от знака на ковид? В броя ще откриете анкета с малки и големи. Попитахме ги защо Рудолф има червен нос, на колко години е Дядо Коледа, носи ли маска. Повече четете на стр. 6. Ще ви помогнем и да се подготвите подобаващо за празниците. На стр. 9 споделяме с вас идеи за доказано подходящи подаръци. Повдигаме коледния ви дух с музика, книги и лакомства. Подбрали сме рецепти за неустоими сладкиши, на които да се насладите през ваканцията. Ако сте неопитни в кухнята, то помолете мама за помощ.

На стр. 8 ви очаква равносметка за отиващата си година. 2021 г. донесе нови преживявания и емоции за всекиго. Как я изпращаме и какво да очакваме от 2022 г.

Отново сме помислило за всичко. На стр. 10 ви предлагаме късмети за новогодишната баница, а на 12 – учебен календар за новата година.

Страниците на броя красят празнични детски рисунки и картички. Насладете им се!

Напомняме ви, че вестника може да купите на входа на училището. Приканваме ви да споделите с нас своите мнения и съвети на познатия адрес: el_vestnik@abv.bg

Светли и незабравими празници!

 

Екипът на „В@з Буки Веди”

Back to top button