Девойки от „Иван Вазов“ отиват на републиканско по тенис на маса

Отборът по тенис на маса-девойки 8 – 10 клас на СОУ „Иван Вазов“ – гр. Плевен ще се състезава на Републиканските ученически игри, които ще се проведат в Пловдив от 16 до 19 май 2013 г.

Отборът се класира на първо място на Зоналните ученически игри по тенис на маса на 18 април в гр. Горна Оряховица. След чудесна игра и победи над отборите на Ловеч, Трявна и Свищов, момичетата от „Вазов“ завоюваха първо място и се класираха за участие в Републиканските ученически игри, където ще се състезават с 10 отбора от цялата страна.

Отборът на СОУ „Иван Вазов“-девойки 8 – 10 клас ще участва в състав: Велислава Кучева – 10л клас, Цвета Симеонова – 9з клас, Даниела Стойчева – 9з клас и Силвия Петрова от 8б клас. Ръководител на отбора е Гергана Радковска.

Източник: DarikNews

 

 

Отборът по тенис на СОУ „Иван Вазов” се класира за републикански турнир

 

Отборът по тенис на маса девойки 8 – 10 клас на СОУ „Иван Вазов” – Плевен ще се състезава на Републиканските ученически игри, които ще се проведат в Пловдив от 16 до 19 май 2013 г. Отборът се класира на първо място на Зоналните ученически игри по тенис на маса на 18 април в Горна Оряховица. След чудесна игра и победи над отборите на Ловеч, Трявна и Свищов момичетата от „Вазов” завоюваха първо място и се класираха за участие в Републиканските ученически игри, където ще се състезават с 10 отбора от цялата страна.

Отборът на СОУ „Иван Вазов”девойки 8 – 10 клас ще участва в състав: Велислава Кучева (10л клас), Цвета Симеонова (9з клас), Даниела Стойчева (9з клас) и Силвия Петрова (8б клас). Ръководител на отбора е Гергана Радковска.

 

Източник: InfoPleven.com

 

Back to top button