Четвъртокласниците от Випуск 2016 година празнуват

Отминаха 4 години, откакто учениците от Випуск 2016 година прекрачиха прага на СОУ “Иван Вазов“, гр. Плевен. Идва последният ден, в който всички деца и техните учители щяха да са заедно.

На 31 май, 2016 година четвъртокласниците в присъствието на директора, своите класни ръководители и учителите, които са ги обучавали, тържествено получиха удостоверенията си за завършен начален етап на основното образование.

Директорът Димитър Митев пожела на четвъртокласниците много здраве, късмет, весело лято и бъдещи успехи. Зала “Европа“ се огласи от песни, поздрави и благодарност на учениците към ръководството на училището и своите учители. Децата превърнаха този тържествен миг в незабравимо преживяване. Всичките ученици бяха със значка – символ за принадлежност към училището.

След приключване на церемонията за получаване удостоверенията, четвъртокласниците излязоха пред училище и засадиха дръвче – брезичка. Тя ще расте заедно с тях и ще напомня за славните детски години. Балоните, които полетяха в простора, имаха символични послания, свързани с мечтите на децата от четвърти клас.

Дойде и ред на „купона“, както се пее в любимата песен на четвъртокласниците. Много емоции и много усмихнати лица сред веселите ритми на музиката!

В последните дни на месец май класните ръководители на Випуск 2016 направиха тържества, на които споделиха, че за четирите години, са прeживели толкова хубави мигове, че ще ги пазят в сърцето си като мили, незабравими спомени. За Маргарита Стефанова, Станка Ненчева, Емилия Недкова, Виолина Борисова, Галя Дочева и Наталия Тодорова четвъртокласниците са тяхната  вяра, надежда и голяма любов.

Back to top button