Амбиция, сериозна подготовка, задълбочени знания и чудесни резултати на националния кръг

На 17.04.2021г в гр. София се проведе Националният кръг на престижното състезание Kangaroo Global Linguistics, организирано от Асоциацията на Кеймбридж училищата в България. Класираните за него ученици бяха както следва:

Мирослав Петров от 5д клас за ниво А1
Мартин Мачев от 6а клас за ниво А1 Senior
Деян Тончев от 6а клас за ниво А1 Senior
Марина Костова от 7а клас за ниво А2
Елина Мълчиниколова от 8г клас за ниво B1
Виктория Ованнисян от 9в клас за ниво B2

Представянето им е повод за заслужена гордост и щастие за всички, допринесли за това те да са с резултати, които ги поставят сред най-знаещите и можещите в страната. Личната им амбиция и положените усилия, както от тяхна страна, така и от страна на техните преподаватели, демонстрираната увереност в знанията, отговарящи на нивото им, добрата организация при провеждането на състезанието в съответните училища в гр. София, готовността за съдействие и ангажираността на родителите, помогнаха да се постигнат резултати, които затвърдиха репутацията на СУ “Иван Вазов“ Плевен като училище, създаващо бъдещи лидери. Преподавателят, придружаващ и отговарящ за групата, беше г-жа Десислава Бинова. Тя направи всичко възможно участниците да се чувстват спокойни, сигурни и да покажат най-доброто от себе си.

Всички участници получиха сертификатите си за участие в Националния кръг на 25.06.2021г. В по-голямата си част не бяха сертификати само за участие, а и за отлични постижения. Изпълва ни с особена радост и гордост нашата ученичка Марина Костова от 7.а клас, класирала се на трето място в ниво А2 със 117 точки. Разлика само от 0.5 точки я дели от второто място (117.5) и 1.5 точки от първото място (118.5). На нея и на подготвилия я преподавател освен сертификати бе връчена и парична награда.

Надяваме се, че за всички участници това ще е едно прекрасно начало, изпълнено с бъдещи успехи. Сигурни сме, че за тях възможността да се конкурират, да докажат себе си и да победят на национално ниво, ще остане незабравимо преживяване.

Благодарим сърдечно за прекрасното представяне и се надяваме и догодина редиците на амбициозните и трудолюбивите деца да са пълни!

Весела ваканция! Бъдете здрави и усмихнати!

Back to top button