Акценти във втория брой на „В@з Буки Веди”

Втори брой

За неговата поява младите журналисти се трудиха усилено. Препоръчваме ви да не пропускате възможността да разберете кои са най-значимите събития в нашето училище месец назад във времето. 

Спечелихме много нови приятелства и те станаха поводи за усмивки и радостни мигове – от Центъра за деца в неравностойно положение, от Дома за медикосоциални грижи, от други страни. За положителни практики и инициативи, както и какво се случва в учебните часове и извън тях, прочетете в „Репортер”. Предлагаме ви в рубриката „Шест +” да опознаете такъв голям спортист и интересен човек като Магдалена Иванова, чиито награди са гордост не само за училището, а и за всички българи. Младостта се учи от разума на по-възрастните – този път „на прицел” е учителката Вили Атанасова, която споделя радости и разочарования, както и мисли за учениците и образованието. Пристрастията ни са в екопосока – нашата грижа и отговорност за бъдещето на планетата. Не бива да пропускате и една кратка среща с любимия на много млади хора актьор Асен Блатечки, за която заслугата е на Кремена Мишел. Имаме ново предложение за свободното време, от което се надяваме да се възползвате – Тае Бо.
За първи път страница за забавление, както ви обещахме – надяваме се да продължавате да ни изпращате смях от класните стаи и междучасията.
Обявяваме ви и темата на следващия брой – ученическото облекло. Екипите на вестника вече работят и събират мнения, но ще се радваме на всякакви идеи, аргументирани мнения „за” и „против”, както и предложения за дизайн на ежедневното ученическо облекло.
И не забравяйте – вестникът е на всички ни, в него ние говорим, спорим, търсим истината. Защото всичко е в нашите ръце – ние създаваме световете. Стига да поискаме!
Очакваме мненията и предложенията ви на познатия адрес: el_vestnik@abv.bg или в пощенската кутия във фоайето на първия етаж!


Пишете ни, не ни щадете!

Back to top button