Акценти в брой 6 на „В@з Буки Веди”

Ако искате да узнаете какво се случи в училището ни в началото на учебната година и какво преживяхме през отминалото лято, не пропускайте да прочетете брой 6! Отново на училище – сега, както и преди повече от 20 години, празнично и ретроспективно. Имате възможност да погледнете снимките на страница втора, да сравните и да помислите.

Ако пък това, което си мислите, искате да споделите и с нас – пишете! Прочетете споделеното в „Отблясъци от лятото” и нека всеки реши за себе си какво да планира за следващата ваканция – дали Валенсия, дали по трудни маршрути в планината, дали под жарките лъчи на слънцето на нашето Черноморие, а може би и да поспортуваме като някои петокласници?! Най-важното събитие на репортерските ни страници съобщава за предстоящата визита до Испания по проекта „Пътуване между културите” и представя очакванията на учениците преди тръгване.  Ще ви е интересно, ако ги познавате, ако ли пък не, тъкмо ще ги опознаете, защото ще продължаваме да ви срещаме с тях. Не са за пропускане и статиите, които разказват за най-новата инициатива в нашето училище – „Фортисимо в клас”. Станете като четвъртокласника Владимир Захариев, съветват репортерите, защото той ни донесе голяма награда от престижен международен конкурс в Анталия, където очарова с певческия си талант, интелигентност и красота. Пристрастията на пишещите ви отвеждат до предложения за здравословен живот, за любими филми; йо-йо занимания, късчета история, срещи с любими преподаватели – за всекиго по нещо.
Решени сме да ви забавляваме повече в нашия вестник и ще се опитаме да го направим още в следващия брой, но предизвикваме и вас – изпращайте ни свои предложения, забавни снимки от междучасията, смях от класните стаи! Адресът е известен – el_vestnik@abv.bg или в пощенската кутия във фоайето на първия етаж.
Очакваме ви – не позволявайте някой да мисли и действа вместо вас!

Шести брой

Back to top button